FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies - Proves CTEEC 2014
Feec Notícies - Proves CTEEC 2014

Notícies - 16/01/2014

Les proves d’accés al CTEEC s’han fet a Igualada

Escalada esportiva

El rocòdrom Ingravita d’Igualada (Anoia) va acollir a les seves instal·lacions les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) que es van realitzar el cap de setmana passat.

Com a aspirants s’hi van presentar: Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu), Héctor Bazan (Grup Excursionista de Manlleu), Alba Pelfort (Club Excursionista UECANOIA), Pere Borrell (Unió Excursionista de Sabadell) i Jordi Rosselló.

Després d’una reunió informativa, es van realitzar les proves de les modalitats de bloc i de dificultat. Durant les proves es va entrevistar als escaladors candidats a formar part del grup pel 2014. Al finalitzar, tot l’equip va anar a escalar a Cubelles i l’endemà a Abella de la Conca, amb els esportistes del CTEEC 2013: Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas), Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell), Roger Jiménez (Centre Excursionista de Farners), Álex Hernández (Club d’Esquí del Berguedà), Marina Valencia (Centre Excursionista de Rubí), Maria Monllor (Unió Excursionista Urgellenca) i Rai Suñé (Unió Excursionista Urgellenca). I com a membres de l’organització Txell Soler, Edgar Casanovas i David Gambús.

La setmana del 20 de gener sortirà la llista dels membres del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) pel 2014.