FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/02/2017

L’Err-Puigmal, tercera cita de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu

Raquetes de neu

El calendari de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) no s’atura i arriba a la tercera data amb l’Err-Puigmal, el diumenge 19 de febrer. Després de la Foc de Neu i la Traça Muga, l’Err-Puigmal començarà a definir la classificació general de la copa i serà una excel·lent prèvia del Campionat de Catalunya, que es disputarà a la 5a Gormanda Blanca. Els participants al circuit podran gaudir també d’un bucòlic recorregut des d’aquest punt panoràmic de l’Alta Cerdanya.

Un cap de setmana de raquetes de neu

El Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, organitzador de l’Err-Puigmal, ofereix la possibilitat d’allotjar-se en el mateix lloc on es celebra l’esdeveniment. D’aquesta forma, tothom que ho desitgi pot passar un cap de setmana en plena muntanya fent activitat amb raquetes de neu. Aquest any les condicions i gruixos de neu són immillorables i cal aprofitar-ho.

L’allotjament que posa a disposició l’organització és l’alberg Udsis, en règim de mitja pensió. Per realitzar la reserva us podeu posar en contacte amb l’entitat a través d’aquesta adreça: secretaria@muntanyencsantllorenc.org.

Les inscripcions per la copa i circuit es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Fotografia / Ivan Torres