FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/02/2018

Just Sociats i Laia Andreu guanyen la Foc de Neu

Raquetes de neu

La Foc de Neu, organitzada per l’Espot Esquí Club i amb la col·laboració de l’Associació Fallaires d’Isil, ha aplegat més de 250 participants a la Vall d’Àneu, el 18 de febrer. La cursa de raquetes de neu ha arribat a la novena edició, obrint el calendari de la Copa Catalana i Circuit de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El sol ha acompanyat a corredors i excursionistes del circuit en tot el recorregut. Les gelades dels darrers dies han deixat una neu dura i compacta que ha facilitat molt la progressió pel recorregut en les seves dues variants, de 5 i 10 quilòmetres.

Just Sociats i Laia Andreu comencen la copa amb victòria

La Foc de Neu ha aplegat un total de 30 corredors en la categoria competitiva. La cursa ha sortit molt ràpida i s’ha estirat des dels primers compassos. Just Sociats (CE Terrassa), al capdavant durant tota la cursa, s’ha proclamat guanyador, creuant la meta instal·lada a prop del refugi del Fornet en 50 minuts i 38 segons. Trepitjant-li els talons durant bona part del recorregut, i a només 5 segons de Sociats, ha entrat a meta Quim Costa (CA Olot Terra de Volcans). El tercer classificat ha estat Marc Toda (AE Matxacuca), ja més distanciat, amb un temps de 56 minuts i 4 segons.

En categoria femenina Laia Andreu (UE Vic) ha estat la millor, guanyant la Foc de Neu amb un temps d’1 hora. La segona classificada ha sigut Sílvia Leal (CE Pontsicà), amb 1 hora i 1 minut, i la tercera Sílvia Zúñiga, amb 1 hora i 5 minuts.

 Fotos / Ivan Torres