FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/05/2022

L’Assemblea de la FEEC aprova l’exercici de 2021

Tarragonès Entitats

L’Assemblea General Ordinària de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha servit per aprovar l’exercici econòmic del 2021. Una trententa d’entitats han aprovat, per unanimitat, els comptes anuals de l’exercici econòmic de l’any anterior i l’estat de comptes a 31 de desembre.

L’Assemblea de les entitats de la FEEC s’ha celebrat a Tarragona i ha estat organitzada des del Centre Excursionista Tarragona (CET) que enguany celebra els seus 50 anys.

Una Assemblea que ha començat amb la benvinguda als assistents, per part del president del CET, Jordi Aluja, que ha destacat que “avui és un dia històric, ja que des de 1914 que no es reunien les entitats excursionistes a a Tarragona”

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la delegada d’esports a les comarques tarragonines, Carmina Blay, s’han encarregat de donar la benvinguda als assistents.

Un 2021 de rècords i consolidacions

Pel que fa a l’informe de les activitts de l’exercici vençut, els caps d’àrea de la FEEC han fet un repàs de les accions dutes a terme el passat 2021, en un any encara marcat per la pandèmia i on s’han alterat les activitats més avituals. Consulta el dossier complet de les àrees de la FEEC amb el resum de 2021

En l’informe de presidència, el president de la FEEC, Jordi Merino, ha remarcat la importància de ser la tercera federació esportiva de Catalunya en le tancament de les dades del 2021. La xifra s’enfila fregant el rècord històric del 2020 i arriba fins a les 42.313 llicències federatives . A més a més de superar per segona vegada les 15.000 llicències femenines, amb un total de 15.609 federades.  Seguint la seva intervenció Merino ha fet un repàs exhaustiu als números de la FEEC i al moment actual de la federació que ha definit de molt saludable.

L’assemblea també ha servit per fer un repàs de totes les àrees de la FEEC durant el 2021, amb especial atenció a la comunicació amb els federats, entitats i altres practicants de la muntanya en aquest any en què s’ha començat a sortir de la pandèmia. La tasca de totes les àrees ha estat determinant per poder convertir-se en una referència aquests darrers messos.

Cal destacar també que el web de la FEEC ha superat per primer cop el passat 2021 els 3 milions de visites. En total han estat 3.287.622  visites que ha tingut el web federatiu durant aquest 2021.

L’Assemblea s’ha pogut seguir de forma presencial i de forma telemàtica amb dret a vot en tots els apartats menys en l’aprovació de reglaments on els assistents telemàtics, seguint la llei actual de la Secretaria General de l’Esport, no han pogut exercir el dret a vot. En total s’han aprovat set reglaments de diferents activitats que regula la FEEC.

La FEEC ha presentat també els números de l’exercici 2021, uns números on s’ha aconseguit generar un superàvit de prop de 259.471,11€. Aquest superàvit es deu, en la seva major part, a la manca d’activitats en el primer tram de la temporada 2021 segons ha explicat el vicepresident segon de la FEEC i encarregat de l’àrea econòmica, Miquel Fernàndez.

L’Assemblea de la FEEC ha ratificat també una proposta de la Junta Directiva en referència a un acord de col·laboració i correspondència mútua en matèria de refugis de muntanya entre diferents federacions d’àmbit estatal.