FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/11/2014

L’Àrea de Formació convoca les estades d’escalada esportiva per a joves a Vilanova i la Geltrú

Escalada esportiva Formació

Del 6 al 8 de desembre, Vilanova i la Geltrú acull les estades d’activitat competitiva que organitza l’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) per tots aquells socis i sòcies d’entitats excursionistes de la FEEC entre 14 i 17 anys que vulguin introduir-se en el món de la competició i concretament, en el de l’escalada esportiva.

Durant aquests tres dies, els joves practicaran l’escalada amb tècnics acompanyants que els assessoraran i orientaran. També es pretén fomentar la pràctica d’activitats de muntanya entre els joves i treballar valors de convivència entre ells. A més, durant l’estada està prevista la visita d’esportistes d’alt nivell de la selecció catalana, com ara: Ramon Julián i Helena Alemán, grans referents d’aquesta modalitat esportiva a nivell internacional.

Hi haurà un màxim de 12 places que s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Els joves interessats a participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 23 de novembre de 2014.

Per a més informació, contacteu a l’adreça electrònica estades@feec.cat o al número de telèfon al 934120777, extensió 2.