FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Marc Toda
Foto: Marc Toda

Notícies - 10/01/2023

La Traça Muga decidirà els campions de Catalunya de Raquetes de Neu

Alt Urgell Raquetes de neu Raquetes de Neu

El campionat de Catalunya de Raquetes de Neu es decidirà el pròxim 12 de febrer a la Cerdanya. L’estació d’esquí de fons d’Aransa serà l’escenari de la disputa d’aquesta nova edició de la disputa del campionat nacional de l’especialitat.

La Traça Muga organitzada des de la Unió Excursionista Urgellenca serà la prova que decidirà els campions i campiones catalans.

La cursa es disputa a Aransa i enfila les pistes de la mateixa estació en un recorregut que encara resta pendent de l’estat de la neu per a definir-se. La prova obrirà igualment com és tradicional un apartat no competitiu per aquells que vulguin fer el recorregut sense participar de la competició.

L’actual seleccionador, Marc Toda (UECANoia) i Georgina Gabarró (GE Oliana) van alçar el campionat català en l’última edició celebrada a Núria. Les inscripcions pel campionat de Catalunya s’obriran pròximament.

D’altra banda la selecció catalana de Raquetes de Neu segueix preparant la temporada que ha encentat aquest cap de setmana a la Ciaspolada i comença a treballar amb la cursa del dia 18 febrer (campionat espanya snowrunning individual i per seleccions a Cantàbria) i també la cursa que es disputarà el 4 de Març (campionat espanya raquetes individual i seleccions també a Cantàbria, Fuente Dé).

El seleccionador, Marc Toda (UECAnoia), treballa per a trobar als esportistes que defensaran els colors de la selecció després de l’èxit de l’última edició on l’equip català va dominar els campionats estatal.

Inscriu-te