FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/01/2014

La Selecció Catalana participa al Campionat del Món de Raquetes de Neu a Suècia

Raquetes de neu

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participarà en el Campionat del Món representant Catalunya a nivell internacional. Enguany, el campionat es fa dins el programa del Siljan Snowshoe Festival, a la localitat sueca de Rättvik, el dissabte 1 de febrer.

Els esportistes de la Selecció Catalana que participaran a la prova són: Gabriel Crosas (Centre Excursionista Torelló), Just Sociats (Club Excursionista Callús), Rafa Parés (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Laia Andreu (Club Excursionista Callús), Mavi Gil (Centre Excursionista del Solsonès) i Laia Cuevas (Associació Esportiva Matxacuca).

Enguany se celebra la 5a edició del Siljan Snowshoe Festival i es presenten dos recorreguts per la competició: un de nou quilòmetres, per les categories màster i sènior i, un de sis, per les categories júniors. El Campionat del Món de Raquetes de Neu concentrarà participants de 10 països diferents amb un total de més de 200 esportistes registrats.

La propera cita del calendari de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC serà a Racchettinvalle, a Itàlia, el 9 de febrer.