FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/05/2018

La Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya participa al World Ski Mountaineering Masters, a Xina

Esquí de muntanya

La selecció catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha estat convidada per la Chinese Mountaineering Association al World Ski Mountaineering Masters 2018. Aquesta prova internacional es disputa a Xina, concretament a l’entorn del Mt. Gangshika, a la província de Qinghai, entre els dies 11 i 16 de maig.

La selecció participarà en les disciplines de cronoescalada i sprint. L’equip que viatja a Xina està format per: Clàudia Sabata (AE Mountain Runners del Berguedà), Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team), Sergi Lambea (CE Madteam), Aribau Portillo (UE Sabadell) i Erola Bisquert (UE Vic).

La cita xinesa, a més d’albergar dues proves competitives, organitza un campus d’esquí de muntanya, on atletes de totes les nacionalitats comparteixen activitats i experiències. És per aquest motiu que la selecció viatja amb un equip de joves esportistes, que tot i la seva edat ja acumulen títols importants. Lambea i Portillo, per exemple, han guanyat aquesta temporada la 34a Copa FEEC-Ferrino per equips.

El World Ski Mountaineering Masters suposarà el final de temporada per la selecció catalana, que enguany ha aconseguit el seu primer títol internacional amb un equip íntegrament català, al Tour du Grand Paradis.

Foto / Ton Massagué