Feec Notícies -

Notícies - 24/04/2018

Sergi Lambea i Aribau Portillo s’emporten la 34a Copa FEEC-Ferrino per equips

Esquí de muntanya

Tres han estat les proves que han conformat enguany la 34a Copa FEEC-Ferrino d’esquí de muntanya per equips. La Copa va començar l’11 de febrer a Tavascan amb la cursa Alt Pallars-Certascan; va seguir a la parròquia andorrana de Canillo amb la Travessa de La Serrera i va tancar a casa el 8 d’abril amb el classic Ral·li d’Esquí de Muntanya del CEC, que també va acollir el Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Sergi Lambea (CE Madteam) i Aribau Portillo (UE Sabadell) han estat els clars guanyadors d’aquesta Copa, després de la victòria en l’última prova a la Val d’Aran. Campions de Catalunya de l’especialitat, ja van començar amb força amb un segon lloc a l’Alt Pallars-Certascan, després dels francesos Wilfrid Jumère i Franck Asserguet. La parella, que ha competit conjuntament durant tota la Copa, havia aconseguit una sisena posició a la prova andorrana, guanyada per Oriol Cardona i Marc Pinsach. El tercer classificat ha estat Xavi Freixinet (CE Cerdanya Skimo Team), amb 184 punts davant dels 250 dels primers. Freixinet va obtenir una novena plaça en la primera prova; una cinquena, en la segona, i va pujar al podi al Ral·li del CEC, on va aconseguir la medalla de plata fent parella amb Daniel Vilà (CE Cerdanya Skimo Team).

Els campions de la Copa FEEC-Ferrino davant la meteorologia adversa del Ral·li del CEC

Pel que fa a la categoria femenina, no hi ha hagut cap noia que hagi disputat el mínim de dues proves d’aquesta Copa, fet que deixa el podi desert.

En cadets masculí, el guanyador ha estat Marc Ràdua (CE La Pobla de Segur), després d’un primer lloc a Tavascan i una quarta posició al 60è Ral·li del CEC. En júnior masculí, Guillem Farriol (UE Matadepera) ha estat l’únic guanyador, amb victòria a la Val d’Aran i una segona posició a l’Alt Pallars-Certascan.

El podi dels màster 40 masculí ha estat format per Sergi Reixach (CE Cerdanya Skimo Team), Jaume Estañol (CE Cerdanya Skimo Team) i Enric Martín (CE Taradell).

Ares Izard (CE de Lleida) ha estat la campiona de la categoria mixte. Izard va participar en dues proves, aconseguint un bronze a la primera prova, formant parella amb Lluís Torra (AE Mountain Runners del Berguedà), i una plata en l’última prova, juntament amb Enric Martín (CE Taradell). La parella formada per Esteve Moreno i Mª Carme Sinfreu han compartit segona plaça després d’un setè lloc a la prova inaugural de la Copa i una tercera posició a la prova andorrana.