FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 29/04/2018

Oriol Cardona i Marc Pinsach guanyen el Tour du Grand Paradis

Esquí de muntanya

La vuitena edició del Tour du Grand Paradis s’ha disputat en l’entorn de la Vall d’Aosta, el 29 d’abril. La selecció catalana d’esquí de muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat amb dos equips, formats per Oriol Cardona i Marc Pinsach, i Jordi Alís i Joan Reyné.

La cursa, que havia d’arribar fins al cim del Gran Paradís (4.061 metres), s’ha hagut de retallar per causes meteorològiques, i finalment el punt més alt assolit ha estat a 3.500 metres. Tot i així ha sigut una prova amb un itinerari espectacular.

Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i Marc Pinsach (CE Cassanenca) s’ha proclamat guanyadors de la cursa. La seva victòria ha suposat la “primera d’un equip íntegrament català en una cursa internacional als Alps. Fins ara només l’havien guanyat equips catalans”, ha explicat el seleccionador català d’esquí de muntanya, Joan Cardona.

Jordi Alís (CE Cerdanya Skimo Team) i Joan Reyné (Ski Club Camprodon) també han protagonitzat una bona cursa i han acabat en 12a posició.

Amb el Tour du Grand Paradis la selecció catalana d’esquí de muntanya de la FEEC ha tancat el calendari competitiu de la temporada.

Fotos / Joan Cardona