FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Roger Salanova
Foto: Roger Salanova

Notícies - 28/10/2021

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya tanca la temporada a la Limone Skyrace

Curses per Muntanya Seleccions catalanes

La Selecció Catalana de Curses per Muntanya tancarà la temporada competint a la clàssica Limone Extreme Skyrace, aquest pròxim 30 d’octubre. La prova forma part de les Skyrunner World Series, puntuable per a la Copa del Món de Curses per Muntanya.

El seleccionador Pere Rullan s’emporta fins a Limone sul Garda (Itàlia) a un equip de luxe. En  categoria masculina; Wifred Lladó (CEM La Cameta Coixa), Martí Lázaro (CE Ripoll), el debutant David Rovira (UE Sant Joan de les Abadesses), Marcel Romaní (UEC Gràcia) i Gerard Españó (AE Mountain Runners del Berguedà). I en categoria femenina; Georgina Gabarró (UECAnoia), Cèlia Balcells (CE Queralt), Núria Hospital (CE Camí dels íbers trail running) i Mireia Pons (CE de Rubí). A la cita els acompanyaran els tècnics de la selecció Pere Rullan, Fernando Rosa i Arnau Artés.

Enguany la cursa tindrà un exigent recorregut circular de 23km de distància i un desnivell positiu acumulat de 2.060m amb començament i final a la localitat de Lungolago Marconi, ubicat a Limone sul Garda.

Aquesta temporada, el combinat català ha disputat amb molt bona nota tres curses del calendari de la copa del món de la International Skyrunning Federation (ISF), format per un total de 14 proves. Entre elles la Livigno Skymarathon, la Skyrace Comapedrosa i la Gorbeia Suizen. La Limone Extreme Skyrace serà l’encarregada de tancar la Copa d’aquest 2021.