FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Aina Bosma Ainaud
Foto: Aina Bosma Ainaud

Notícies - 14/07/2021

La FEEC renova el conveni amb Xanascat per a la promoció i l’accés dels federats a la Xarxa d’Albergs de Catalunya

Barcelonès Excursionisme Excursionisme Federats

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha renovat aquest dimecres el conveni amb l’Agència Catalana de la Juventut (ACJ) per a la promoció i l’accés a la xarxa jove d’albergs de Catalunya (Xanascat). A la signatura han acudit la Sra. Núria Ramon i Pérez, directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, el Sr. Josep M. Serrano i Cuestas, Director de Serveis a la Joventut de l’ACJ, i el Sr. Jordi Merino i Urbano, president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Amb la renovació d’aquest conveni , l’ACJ i la FEEC continuen sumant esforços per a facilitar la promoció i l’accés dels albergs de la XANASCAT de manera que els federats puguin utilitzar les instal·lacions dels albergs gestionats per la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya en unes condicions especials. El conveni amb Xanascat es va signar per primer vegada el març de 2017 i avui es renova amb la signatura dels dos representants.

En concret, com a beneficis d’aquest conveni, els federats, les entitats i els clubs de la FEEC podran continuar gaudint d’un 10% de descompte sobre la tarifa habitual que estigui vigent en el moment de fer la reserva i en qualsevol règim d’estada (pernoctar, pernoctar i esmorzar, mitja pensió o pensió completa) per a les reserves que realitzi la FEEC. Aquest descompte és aplicable als més de 20 albergs propis gestionats per l’Agència Catalana de la Joventut. Caldrà que les entitats excursionistes comuniquin amb antelació la reserva de les places per tal de poder ser allotjades amb èxit i el descompte no es podrà acumular a altres promocions.

La XANASCAT

La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) disposa de diferents albergs repartits per la costa i l’interior, la muntanya i la plana, en indrets de gran interès natural i cultural que mostren l’atracció i la grandesa d’allò que Catalunya pot oferir als seus visitants. L’allotjament als albergs és una opció ideal per a la descoberta del seu entorn i per fer-hi nombroses activitats.

Els principis de l’alberguisme es remunten al 1909 i, actualment, és una de les organitzacions associatives per a la joventut més grans del món, amb més de 4.000 albergs repartits per tot el planeta i una filosofia més vàlida avui que mai.