FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/03/2017

Nous descomptes per als federats a la Xarxa d’Albergs de Catalunya

Excursionisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) han signat un nou conveni de col·laboració per tal que la federació pugui utilitzar les instal·lacions dels albergs gestionats per la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) en unes condicions especials. L’objectiu que es busca és facilitar l’accés dels joves catalans a la XANASCAT i la seva interrelació a través de les activitats que ambdues entitats desenvolupen.

Amb aquest conveni, tots els federats de la FEEC podran gaudir d’un 10% de descompte sobre la tarifa habitual de la XANASCAT en les reserves de pernòcta i àpats que realitzin individualment.

A més, si la FEEC o qualsevol entitat esportiva pertanyent a aquesta formalitza una reserva per pernoctar en qualsevol dels 20 albergs que composen la Xarxa, se’ls aplicarà la tarifa social de la XANASCAT en qualsevol règim d’estada (tant mitja pensió com pensió completa). Caldrà que les entitats excursionistes comuniquin amb antelació la reserva de les places per tal de poder ser allotjades amb èxit.

A la signatura del conveni hi han assistit el Director General de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch; el Director de Serveis a la Joventut a l’ACJ (XANASCAT – CARNET JOVE), Pep Serrano; el President de la FEEC, Jordi Merino, i el Cap de l’Àrea de Formació de la FEEC, Jordi Magriñà.

 

La XANASCAT

La Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT) disposa de diferents albergs repartits per la costa i l’interior, la muntanya i la plana, en indrets de gran interès natural i cultural que mostren l’atracció i la grandesa d’allò que Catalunya pot oferir als seus visitants. L’allotjament als albergs és una opció ideal per a la descoberta del seu entorn i per fer-hi nombroses activitats.

Els principis de l’alberguisme es remunten al 1909 i, actualment, és una de les organitzacions associatives per a la joventut més grans del món, amb més de 4.000 albergs repartits per tot el planeta i una filosofia més vàlida avui que mai.