FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC publica la resolució de les subvencions d’activitats no competitives | FEEC

Notícies - 29/11/2013

La FEEC publica la resolució de les subvencions d’activitats no competitives

Campaments

La Junta Directiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha ratificat, entre les sol·licituds presentades, les subvencions atorgades a les activitats no competitives de BTT, vies ferrades, trobades d’escaladors i campaments.

El 1r Open de bloc indoor del berguedà del Club Esquí Berguedà ha estat la trobada d’escaladors subvencionada d’enguany. Pel que fa a les activitats de promoció de la pràctica de bicicleta de muntanya, les Jornades de promoció de bicicleta de muntanya organitzades per les Societats d’Amics de la Muntanya Tremp, la IV Xallenge David Duaigües del Club Ciclista i Excursionista Almatret, i la 21a Marxa Gósol-Berga del Club Esquí Berguedà han estat les seleccionades per a rebre l’aportació de la FEEC.

Els campaments que també rebran la subvenció són el de Sortida al Pirineu Cerdanya-Estanys de la Pera del Centre Excursionista Maspujols, els Campaments 2013 a Toirigo (Caldes de Boí) del Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, les Estades esportives i multiaventura del Club Muntanyenc Sant Cugat, els Campament d’Estiu “les feixes de Camarasa” i el Campament general de Catalunya de la Unió Muntanyenca Eramprunyà de Gavà-Azimut.

Informació sobre les bases

Aquestes subvencions s’han tramitat en règim de concurrència competitiva mitjançant l’aplicació d’uns criteris per a cada modalitat com el finançament, l’interès o la comunicació de l’esdeveniment.

La concessió de subvencions pel suport d’activitats no competitives, organitzades per les entitats afiliades a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, és una manera de promocionar la pràctica i promoció de les diverses modalitats esportives.

Les modalitats no competitives, a les quals va adreçada la subvenció són els campaments, la bicicleta de muntanya, les trobades d’escaladors i les activitats de promoció de les vies ferrades.