FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Raul Comino
Foto: Raul Comino

Notícies - 05/01/2023

La FEEC presenta el calendari de Raids d’Esports de Muntanya

Raids d'esports de muntanya Raids d'Esports de Muntanya

Els Raids d’Esports de Muntanya ja tenen calendari per aquest 2023. Enguany, la Copa Catalana de la disciplina tindrà 5 proves que tindran lloc arreu del territori entre els mesos d’abril i octubre. El Campionat de Catalunya de Raids d’Esports de Muntanya, per la seva banda, tindrà lloc el mes de setembre amb la Raidaran, que també serà la tercera prova de la Copa.

Enguany, la prova que obrirà el teló de la 19a Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya serà el Raid Noguera d’Esports de Muntanya (Categoria B), organitzada pel Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, el 16 d’abril. La següent prova del calendari serà la CATRaid Vallcebre (CAtegoria B) del Club Excursionista Teià l’1 de juliol. Continuarà l’1 de setembre amb la Raidaran (Categoria A) del Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya, que també servirà per decidir els Campions de Catalunya de la disciplina. Tot seguit, el 23 de setembre, el CATRAid Cap de Creus (Categoria B), organitzat pel CEM Capafonts; i, finalment, el 21 d’octubre, el Raid Girona X-Perience (Categoria C) del Club Excursionista Caldes de Malavella serà l’encarregada de tancar la Copa i de decidir els guanyadors de l’edició d’aquest 2023.

El passat 2022 l’equip CATRaid va ser el gran dominador de la Copa, decidida el passat mes d’octubre amb el Raid Noguera “Montsec”, i del Campionat de la disciplina, celebrat el passat mes de maig de 2022 amb el CATRaid From Paradise to the Jungle. Enguany, l’equip lluitarà per revalidar els dos títols.