FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Àrea de Seguretat
Foto: Àrea de Seguretat

Notícies - 27/04/2023

La FEEC impulsa la formació d’Assistència Immediata a l’Accidentat de Muntanya (AIAM)

Osona Excursionisme Formació

L’Àrea de Formació i ECAM i l’Àrea de Seguretat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) promouen el curs d’Assistència Immediata a l’Accidentat de Muntanya (AIAM) dirigit a practicants d’activitats a la natura. La formació tindrà lloc a Taradell els pròxims dies 13 i 14 de maig.

L’objectiu d’aquest curs és assolir els coneixements i les habilitats necessaris per a saber com respondre a situacions d’urgència i emergència sanitària en l’entorn muntanyenc. Els continguts del programa d’Assistència Immediata a l’Accidentat de Muntanya tenen tres punts clau. Un d’ells és la valoració de l’entorn d’un accident. Un altre, l’aproximació inicial a la víctima traumàtica i no traumàtica en el medi natural. I, per acabar, els fonaments de les tècniques d’immobilització i mobilització.

Amb la realització d’aquesta formació els participants rebran el certificat de Suport Vital Bàsic atorgat pel Consell Català de Ressuscitació i el Consell Europeu. A més, també podran optar al títol avalat per la Càtedra de Medicina de Muntanya i del Medi Natural i Simulació Clínica de la Universitat de Girona.

Per a formalitzar la inscripció cal fer-ho a través d’aquest enllaç. El límit per a presentar-la és el 7 de maig. Més informació sobre el curs a l’agenda de la FEEC.