FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/05/2016

La FEEC i la UIAA convoquen estades internacionals d’escalada a Catalunya

Escalada

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb el suport de la Comissió de Joventut de la UIAA, organitzen unes estades d’escalada per a joves obertes a nois i noies entre 18 i 25 anys, membres de qualsevol de les federacions adscrites a la UIAA. Aquestes estades es realitzaran del 2 al 8 de juliol a les Muntanyes de Prades i Serra de Montsant.

UIAACatalunya, i concretament la zona de Tarragona, ha esdevingut els últims anys un dels llocs de pelegrinatge més importants per escaladors de tot el món, per la quantitat i sobretot per la qualitat de les vies que es poden trobar, havent-hi fins i tot algunes de les de més dificultat del món.

L’objectiu principal és que els participants puguin conèixer altres persones tant de Catalunya com d’altres països amb qui compartir la seva passió per la muntanya i l’escalada i poder intercanviar coneixements i compartir experiències.

Hi ha un màxim de 12 places i els participants han de tenir un nivell mínim de 6a de grau francès. Tots aquells que hi vulguin participar han de presentarla documentació corresponent abans del 14 de juny. Posteriorment, l’organització confirmarà la plaça i s’informarà del sistema de pagament, així com del material tècnic, l’equipament personal i el lloc i hora de trobada.

En el cas dels participants de Catalunya, cal tenir el carnet federatiu de la FEEC, modalitat C o superior. En el cas dels participants d’altres països, cal que tinguin la seva pròpia assegurança que cobreixi qualsevol tipus d’escalada al territori català. Cal presentar el carnet d’assegurança o el document acreditatiu pertinent als líders en arribar a les estades.