Estades d’escalada internacionals 2016

L’Àrea de Formació de la FEEC amb el suport de la Comissió de Joventud de la UIAA organitzen unes estades d’escalada per a joves obertes a nois i noies entre 18 i 25 anys, membres de qualsevol de les federacions adscrites de la UIAA. Aquestes estades es realitzaran del 2 al 8 de juliol a les Muntanyes de Prades i Serra del Montsant.

Catalunya i concretament la zona de Tarragona ha esdevingut els últims anys un dels llocs de pelegrinatge mes importants per escaladors de tot el món, per la quantitat i sobretot per la qualitat de les vies que es poden trobar, havent-hi fins i tot algunes de les de més dificultat del món.

L’objectiu principal és que els participants puguin conèixer altres persones tant de Catalunya com d’altres països amb qui compartir la seva passió per la muntanya i l’escalada i poder intercanviar coneixements i compartir experiències.

Hi haurà un màxim de 12 places i els participants hauran de tenir un nivell mínim de 6a grau francès. El preu és de 175 € per participant i inclou l’allotjament i les dietes, els desplaçaments fins al lloc de trobada i durant l’activitat aniran a càrrec dels participants, aquests hauran de tenir el seu propi transport per poder desplaçar-se a les diferents zones d’escalada (en cas de no disposar-ne, s’haurà de comunicar a l’organització).

Tots aquells que vulguin participar hauran de presentar el full d’inscripció i una còpia del DNI per correu electrònic a estades@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (La Rambla 41, principal – 08002, Barcelona) abans del 14 de juny. Posteriorment, l’organització confirmarà la plaça i s’informarà del sistema de pagament, així, com del material tècnic, l’equipament personal i el lloc i hora de trobada.

En el cas dels participants de Catalunya, caldrà tenir la llicència federativa de la FEEC, modalitat C o superior. En el cas dels participants d’altres països, caldrà que tinguin la seva pròpia assegurança que cobreixi qualsevol tipus d’escalada al territori català. Caldrà presentar la tarja d’assegurança o el document acreditatiu pertinent als líders en arribar a les estades.

Per més informació contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.

131121-Campanya-Montsant-zona-la-grallera