FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 19/09/2023

La Copa Catalana de Bloc es resol a Girona

Gironès Escalada esportiva Escalada

La 15a Copa Catalana d’Escalada en Bloc celebrarà la tercera i última prova al rocòdrom de Cal Mico, Girona. La competició, encara per resoldre’s, es disputarà els pròxims 23 i 24 de setembre.

Aquesta edició de la Copa va debutar a la sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú al febrer. Després, la segona prova va tenir lloc a la sala Sharma Climbing Gavà durant el mes següent. Ara és el torn per a la ciutat gironina que serà l’encarregada de tancar la competició.

Primera prova de la Copa disputada a la sala Indoorwall de Vilanova i la Geltrú.
La segona aturada de la competició, a la sala Sharma Gavà.

A la darrera aturada de la 15a edició de la Copa Catalana d’Escalada en Bloc participaran, novament, esportistes d’edats molt diverses. Les categories seran sub 12, sub 14, sub 16, sub 18, absoluta, totes elles en modalitats femenina i masculina, i veterana masculina.

Actualment, Víctor Baño és el primer dels veterans. Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat) i Lluc Macià (Club Excursionista Esparreguera) lideren la classificació en categoria absoluta. En la sub 18 femenina, és Berta Cedillo del Grup Excursionista Campdevànol. En la masculina, és Merlí Coromina (Club Esportiu Climbing Team Segle XXI) qui encapçala la taula. Júlia Benach (Centre Muntanyenc Sant Llorenç) i Roc Vergés (Club Esportiu Climbing Team Segle XXI) atresoren les primeres places de la sub 16. Pel que fa a la sub 14 femenina, Abril Farrús (Centre Excursionista de Lleida) és líder de la classificació. En els nois, és Keanu Israel Villatoro (Club Esportiu Climbing Team Segle XXI) qui se situa en primera posició. En la categoria sub 12, Núria Birosta (Grup Excursionista Manlleu) i Jan Orteu (Club Esportiu Climbing Team Segle XXI) hi van al capdavant.

En aquest enllaç pot consultar-se la puntuació acumulada detalladament.