FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 24/10/2022

La 24a Marxa Dufour reuneix 16 equips a l’Albiol

Baix Camp Marxes tècniques

 Aquest diumenge s’ha celebrat la 24a Marxa Dufour d’orientació i regularitat, organitzada pel Club Excursionista Reddis i inclosa en la 23a Copa Catalana de Marxes Tècniques de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquesta és la cinquena de les set proves que conformen la Copa d’aquest 2022. Enguany s’ha dut a terme al recentment inaugurat alberg excursionista de l’Albiol “Josep Golorons” (Baix Camp) de la FEEC, el qual ha servit com a punt de sortida i d’arribada de la marxa. 

Tot i que el dia s’aixecat rúfol , amb boira i núvols, un total de 16 equips han sortit puntuals a les 9 h amb un decalatge de 2 minuts per equip, han anat cap al poble de l’Albiol en direcció al Camí del Mas de Vidal, on s’ha instal·lat l’avituallament de l’esmorzar. Els participants han agafat forces per continuar pujant cap al Maseter i passant per la Serra de Pou, el Grau de l’Estelada, el Castell de l’Albiol i tornar a l’alberg per acabar amb un dinar de germanor. 

Enguany, l’equip guanyador de la prova ha estat el format per Judit Chinchilla i Jordi Corvillo (Club Exc. Reddis). En segona posició ha quedat el binomi format per Elisenda Gil i Antoni Monrós (Club Muntanyenc l’Hospitalet); i en tercera, l’equip format per Margarita Lobato, Josep Riera i Gisela Riera (Club Exc. Avinyó).

L’organització agraeix l’esforç de tots els voluntaris, sense els quals aquestes proves no serien possible. També agraeix l’Alberg excursionista de l’Albiol per facilitar les instal·lacions per organitzar la prova i el dinar. També a l’Ajuntament de l’Albiol pel seu suport i, com no, a tots els participants de la marxa.