FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Refugis

Alberg excursionista de l’Albiol

Places 46 persones
Altitud 811m

Contacte per a reserves

info@centralderefugis.com

Reservar

Baix Camp

Muntanyes de Prades

l'Albiol (Baix Camp)

Coordenades Latitud: 41.2513º / Longitud: 1.0890º

Activitats al refugi

BTT Descens de Barrancs Escalada Excursionisme Senderisme

Serveis al refugi

Calefacció Dutxa amb aigua calenta Internet (amb restriccions d'ús) Matalassos Menjar i begudes WC

Situat a l’entrada del bonic poble de l’Albiol (Baix Camp), una de les portes d’entrada de les Muntanyes de Prades, l’alberg excursionista de l’Albiol “Josep Golorons” és la darrera incorporació a la xarxa d’equipaments de la FEEC (maig de 2022). L’edifici, de nova construcció, consta d’una planta baixa on hi ha la zona de bar, restaurant, zona de descans i dos lavabos. En la primera planta hi ha 8 habitacions que poden allotjar fins a 46 persones i dos lavabos i dutxes grans comunitaris.

A banda de les nombroses rutes excursionistes que discorren per aquestes espectaculars muntanyes a tocar de la Costa Daurada, dos dels senders homologats de la FEEC passen pel mateix poble de l’Albiol. D’una banda el GR® 65.5, més conegut com a Camí de Sant Jaume a Catalunya i el sender de petit recorregut PR®-C 20, que uneix el mateix poble de l’Albiol amb el GR® 171 a l’alçada del refugi dels Cogullons, també situat a les muntanyes de Prades.

Els ciclistes, en tots els seus vessants, també tindran en aquest allotjament un lloc perfecte per aturar-s’hi a fer un mos o per quedar-s’hi a dormir.

Accés amb vehicle

A l'Albiol s'hi accedeix a través de la carretera TV-7046, des de les Masies Catalanes, entre Alcover i la Selva del Camp.

Accés a peu

L'alberg excursionista està situat a l'entrada del poble, a la dreta de la carretera d'accés.