FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Competició

24a MARXA DUFOUR D’ORIENTACIÓ I REGULARITAT L’ALBIOL

Aquesta prova forma part de
23a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat

Baix Camp Marxes tècniques
Entitats organitzadores

CLUB EXCTA. REDDIS

Contacte

secretaria@cereddis.cat

EL C.E REDDIS, organitza la 24è Marxa Dufour, d’orientació i regularitat, que està inclosa en la 23a Copa de Marxes Tècniques i Regularitat 2022, que tindrà lloc el 23 d’octubre de 2022 al poble de l’ALBIOL. La sortida es realitzarà davant de l’Alberg de la FEEC “Josep Golorons” al poble de l’Albiol a les 09:00 h del matí, amb una distància aproximada de 10,50 km.

Podran participar els majors de 18 anys i els menors acompanyats, amb el corresponent permís patern signat.

Els equips hauran d’estar constituïts per dues persones, caldrà que es formalitzi la inscripció a través d’Internet, a la pàgina de la FEEC www.feec.cat, inscripcions, les inscripcions s’han de fer de manera individual fent esment del nom i DNI de la persona amb qui forma equip.

Els drets d’inscripció són de 25€ per participant amb llicència federativa (inclou esmorzar+ dinar) i 32,5 € (inclou llicència federativa temporal + 1,5 € despeses de gestió + esmorzar + dinar), infantil de 08 a 12 anys 15 € amb llicència federativa (inclou esmorzar + dinar) i 22,5 € (inclou llicencia federativa temporal + 1,5 € despeses de gestió + esmorzar + dinar) i infantil menys de 7 anys 15 € (esmorzar + dinar).

Les inscripcions fetes el mateix dia tindran un import de 15 € Federat – 26 € no federat, no es podran quedar a dinar.

L’organització es reserva el dret de tancar la inscripció en sobrepassar la quantitat de 50 inscrits (25 equips).

El sorteig per establir l’ordre de sortida dels equips tindrà lloc a les 18 hores del dia 22 d’octubre 2022 a l’Alberg “Josep Golorons” de l’Albiol i no s’establiran cap mena de diferències entre els escrits.

No es permetrà la sortida de cap equip que no estigui format per les dues persones registrades en el full de ruta. En aquest hi haurà anotada l’hora de sortida de l’equip.

Els participants que no recullin la documentació el dia del sorteig, la podran recollir el mateix dia, al lloc de la sortida, a les 8 del matí.

La sortida serà a les 9:00 h del matí de l’Albiol, seguin l’ordre del sorteig.

Els inscrits el mateix dia sortiran correlativament segons l’ordre d’inscripció en efectuar la sortida el darrer participant que hagués sigut sortejat.