FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 19/12/2021

Igualada acull l’entrega de premis de les ‘Copes’ FEEC

Anoia Curses per Muntanya Raids d'esports de muntanya Curses per Muntanya

El Museu de la Pell d’Igualada ha estat la seu del lliurement dels guardons de la temporada de Copes de Curses per Muntanya i de la XVII Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya.

L’acte ha comptat amb la presència de la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, el president de la UEC Anoia, David Gubern i dels responsable de Curses per Muntanya de la FEEC, Ramon Regí i de Raids d’Esports de Muntanya, Antoni Ricard, que s’han encarregat de fer l’obertura del lliurement de guardons.

Els primers en recollir els seus premis han estat els tres primers classificats de la XVII Copa Catalana de Raids d’Esports de Muntanya on l’equip del Catraid es va emportar el campionat seguit del MaresmeXtrem i Les Llunilians. 

Després de lliurar els premis als tres equips guanyadors es va presentar el nou calendari de Raids d’Esports de Muntanya per aquesta temporada.

Un calendari que s’iniciarà el 21 i 22 de maig de 2022 al “Catraid- From Paradise to the jungle” organitzat des del CET Teià. EL més de juny la Copa anirà fins a la Noguera, amb el clàssic Raid Noguera -Mont Roig organitzat des del CP d’ACtivitats de Muntanya. El mes d’octubre es tancarà la competició amb una doble cita; la primera el primer d’octubre a terres berguedanes amb el Catraid-Berguedà i la segona el setze d’octubre al Raid Noguera – Montsec d’Ares.

Georgina Gabarró la gran dominadora de la temporada de curses

El lliurement dels premis de les Copes de Curses per Muntanya va tenir un nom com a gran protagonista, el de Georgina Gabarró (UEC Anoia). La d’Òdena, que jugava a casa, ha estat la gran dominadora de les Copes, aquesta campanya. Gabarró ha aconseguit fer un doblet històric guanyant la XIX Copa Catalana de Curses per Muntanya i l’XI Copa Catalana de Curses Verticals. Gabarró va pujar encapçalant les dues copes categoria femenina, en una temporada on Rosa Navarro (CEM Cameta Coixa) i Cèlia Balcells (CE Queralt) no li han posat fàcil a la de l’Anoia per acabar sumant el títol en línia.

El nom de Sergi Garcia (CE Cerdanya Pirineus) ha estat també un dels noms propis de la XIX Copa Catalana de Curses per Muntanya. El seu duel final amb David Rovira (UE Sant Joan de les Abadesses) es va convertir en un dels moments de la temporada. Garcia s’ha emportat per primer cop la Copa per davant de David Rovira i David Vidal (CEM la Cameta Coixa) que van tancar el pòdium en una edició renovada d’aquesta ja veterana competició.

Pel que fa a la XI Copa de Curses Verticals, a més a més de Gabarró, Pere Rullan (La Molina CE) es va emportar la Copa masculina per davant de Jordi Bolet (CE Cerdanya Pirineus) i Marcel Romaní (UEC Gràcia). Rullan va dominar la competició tot i el bon paper de Bolet i Romaní tota la temporada.

En categoria femenina Anna Pujol (CE Madteam) i Laura Vila (CE Madteam) van acompanyar al pòdium final a Georgina Gabarró.

El lliurement de premis, que premiava als cinc primers de les tres copes de curses per muntanya, es va tancar amb la llarga distància.

Els premis de la IX Copa Catalana d’Ultraresistència van ser per Roser Español (UE Urgellenca) que va fer doblet amb Copa i Campionat de Catalunya i per Sau Domenech (CE Parets) que es va emportar la categoria masculina. Mònica Guilera (CE Penedès) i la incombustible Teresa Forn (CE Cerdanya Pirineus) van acompanyar a Roser Español en el pòdium femení. En categoria masculina l’andorrà Lluís SantVicente i Gil López (AE Montmell) van ser els companys de Sau Domenech a la general absoluta.

Cal destacar també els premis a les tres copes de les categories màsters, veterans, juvenils, juniors i cadets en què s’han disputat les diferents competicions.

La majoria d’integrants dels CTCMC van ser premiats en aquest lliurement de premis en les diferents modalitats de les Curses per Muntanya.

Consulta classificació XIX Copa Catalana de Curses per Muntanya

Consulta classificació XI Copa Catalana de Curses Verticals

Consulta classificació IX Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència