FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/10/2014

Els premis de la Copa FEEC de Curses d’Ultraresistència per Muntanya, a Tarragona el 25 d’octubre

Curses per Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya lliura els premis de la competició de curses d’ultraresistència per muntanya a Tarragona el proper 25 d’octubre. L’acte, organitzat pel Club Excursionista Trail Tarraco, amb el suport de la Diputació de Tarragona i la Secretaria General de l’Esport, tindrà lloc a la Sala d’Actes del Museu d’Art Modern de Tarragona (carrer de Santa Anna, 8) a les 20 hores.

Abans del lliurament de premis està prevista la xerrada sobre la “Volta a Catalunya”, a càrrec de Marc Antoni Fernández Ciurana, del Club Serres del Mestral. A l’acte, que comptarà amb la participació del director tècnic de la FEEC, Marcial Aleman, i el cap de Comunicació i Màrqueting de la FEEC, Agustí Sala, es farà el lliurament dels Premis de la Copa FEEC de Curses d’Ultraresistència de la temporada.

Durant l’acte es lliuraran els premis per als guanyadors de les diferents categories, masculina i femenina. Al final de l’acte, també està prevista la presentació del nou reglament per a la nova temporada de Curses d’Ultraresistència per Muntanya, així com un sorteig d’inscripcions gratuïtes per part de les entitats organitzadores de les proves d’aquesta temporada 2014.

Premis Podobio Sport Solutions

logo-podobio-feec-150x120

En aquest acte, que tanca la temporada de competicions del calendari de curses d’ultraresistència per muntanya, també es lliuraran els Premis Podobio Sport Solutions per als primers guanyadors, de les categories masculina i femenina, de les diferents proves disputades dins de la Copa FEEC de Curses d’Ultraresistència.

El Premi Podobio Sport Solutions consisteix en una exploració biomecànica de córrer en qualsevol dels tres consultes, a Barcelona, Viladecans i Vilassar de Mar. Aquesta exploració inclou: un estudi morfològic, no només a nivell plantar, sinó, també, a nivell articular (turmells, genolls, malucs, esquena, etc.); un estudi baropodomètric, tant en estàtica, com en dinàmica i en carrera; i un estudi cinètic, per avaluar l’estat eficient de la biomecànica. En finalitzar l’exploració s’envia un informe podològic complet al corredor.