FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/03/2016

Els joves del CTEEC es concentren a Eslovènia i França

Escalada esportiva Escalada

Els joves de l’equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) s’han concentrat durant el mes de març a les ciutats de Verd (Eslovènia) i Oloron (França). L’objectiu d’aquestes dues trobades ha sigut preparar les properes proves de la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat, que es disputaran a Múrcia, els dies 2 i 3 d’abril, i a Saragossa, el 9 i 10 d’abril.

Concentració a Verd (Eslovènia)

La ciutat eslovaca de Verd ha acollit la primera de les dues trobades del CTEEC, del dia 15 al 22 de març. S’han concentrat: Rut Casas (GE de Manlleu), Àlex Hernàndez (CE Berguedà), Pere Borrell (UE de Sabadell), Héctor Bazán (GE de Manlleu), Alba Pelfort (CE Uecanoia), i Cedric Lluc (CE de Sant Celoni), dirigits pel tècnic David Gambús.

L’equip ha entrenat junt a la Selecció Eslovena d’Escalada Esportiva, i el seu entrenador, Simon Margon, als rocòdroms de Verd i Ljubljana. Durant dos dies també s’ha desplaçat a Mitterndorf (Àustria), per realitzar sessions amb Robert Ernst, entrenador i pare de la campiona del món d’escalada de dificultat, Johanna Ernst. A més dels entrenaments en resina, l’equip català ha escalat un dia a la popular escola de Misja Pec, on ha centrat l’entrenament en la continuïtat, escalant vies fàcils.

Concentració a Oloron (França)

La segona concentració ha sigut a Oloron (França), del dia 23 al 28 de març. Han viatjat: Àlex Hernàndez (CE Berguedà), Cedric Lluc (CE de Sant Celoni), Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas), Olívia i Luna Marsella (UE de Sabadell), Rai Suñé (UE Urgellenca), Rut Montsec (CE Alpicat) i Ton Casas (GE de Manlleu).

Durant l’estada a França l’equip ha entrenat a Le Mur du Oloron, rocòdrom conegut per la competició de 24 hores que es disputa anualment.  Junt a l’equip juvenil del rocòdrom francès els catalans han realitzat simulacres de competició i vídeo anàl·lisi.

Fotografies / Plezanje Prestranek i David Gambús

[table id=205 /]