FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/10/2017

Els campions de Catalunya d’Escalada de Dificultat i Bloc es decideixen a Tortosa

Escalada esportiva Escalada

El Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat i Bloc de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), organitzat per la UEC Tortosa, es disputa a Tortosa, els dies 7 i 8 d’octubre. Enguany s’ha optat per unir en un sol cap de setmana les dues disciplines, dificultat i bloc, per afavorir i facilitar la participació del màxim nombre d’escaladors.

El campionat començarà el dissabte a les 9h del matí. Durant la primera jornada es disputarà el campionat de bloc de les categories sub18, veterans i absolut. Les categories sub12, sub15 i veteranes disputaran el campionat de dificultat. El diumenge la competició es realitzarà a la inversa.

Han confirmat l’assistència als campionats algunes de les primeres espasses de l’escalada a Catalunya, com Ramon Julian “Ramonet”, Àlex Hernández, Pol Roca o Maria Benach. També competiran les dues primeres classificades a la primera prova de la Copa d’Espanya de Bloc, que es va disputar a Madrid el 30 de setembre, Mari Alarcón i Rut Casas. A darrera hora també ha confirmat la presència l’escalador Felipe Ho, membre de la selecció brasilera d’escalada, i el canari Jerome González.

Foto / Ivan Torres