FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Grup Cavall Bernat
Foto: Grup Cavall Bernat

Notícies - 04/04/2024

El Grup Cavall Bernat es trobarà a Oliana aquest juny

Escalada esportiva Excursionisme Escalada Excursionisme Grup Cavall Bernat

La tradicional Trobada del Grup Cavall Bernat tindrà lloc a Oliana (Alt Urgell) els dies 1 i 2 de juny.

En aquesta trobada des del Grup Cavall Bernat seran reconeguts els nous membres d’honor de l’associació. En total seran sis alpinistes els que han estat nominats com a Membre d’Honor del Grup Cavall Bernat en reconeixement a les seves notables contribucions i assoliments en l’àmbit de l’escalada i l’alpinisme.
Des de la seva fundació, el Grup Cavall Bernat ha mantingut viva la tradició de reconèixer i celebrar les fites d’ aquells que es destaquen en el món de l’ alpinisme i l’ escalada. En un context on l’enfocament competitiu ha cobrat més importància, el Grup Cavall Bernat ha romàs fidel a les seves arrels, valorant el compromís amb els valors no competitius de l’alpinisme i reconeixent les feixes d’aquells que han escalat l’emblemàtic Cavall Bernat de Montserrat.
Sis alpinistes escaladors han estat seleccionats per rebre aquest merescut reconeixement per la seva dedicació i passió per la muntanya, així com pels seus assoliments tant a nivell local com internacional. La seva trajectòria exemplifica els més alts estàndards d’excel·lència i compromís amb l’esport i la muntanya, servint d’inspiració per a molts altres aficionats.

Com ja és habitual, l’organització proposa un cap de setmana d’escalada i d’altres activitats per als participants. El Grup Cavall Bernat acostuma a nomenar en aquestes jornades nous cavallistes. En aquesta ocasió, el reconeixement dels Membres d’Honor s’atorgarà Rafael Vadillo, Jose Wenceslao, Jordi Corominas, Jordi Tosses, Josep M. Vendrell, Ferran Latorre, Edurne Pasabán, Bernabé Aguirre, Narciso de Dios i Jordi Camprubí.

El programa per al dissabte 1 i el diumenge 2 contempla diferents excursions guiades, activitats lliures d’escalada i vies ferrades, àpats de germanor, parlaments de les autoritats (la FEEC, entre elles) i rifes de material per als assistents, a més del nomenament dels nous cavallistes.

Els actes són oberts a tothom, no cal ser membre del Grup Cavall Bernat per a participar-hi.