FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/01/2016

El Centre de Tecnificació d’Escalada celebra les proves d’accés a Barcelona

Escalada esportiva Escalada

El rocòdrom Climbat La Foixarda de Barcelona ha acollit les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) el dissabte 16 de gener. S’han presentat un total de 8 aspirants, nascuts entre els anys 2002 i 2004. Les proves han estat dirigides i coordinades per David Gambús, director tècnic del CTEEC.

Els aspirants han sigut: Lucía Miranda (Club Alpino Barcelona), Luna Marsella (Unió Excursionista Sabadell), Cedric Lluc (Centre Excursionista Sant Celoni), Óscar Montón (Unió Excursionista de Sabadell), Marc Ramírez (Club Excursionista Uecanoia), Fabià Boixadós (Associació Esportiva Deu Dits), Rut Montsech (Club Excursionista Alpicat) i Ton Casas (Grup Excursionista Manlleu).

David Gambús explica en què han consistit les proves: “Primer hem realitzat uns jocs com a escalfament. Estaven tots molts nerviosos i ha sigut una forma de treure’s pressió. Després uns exercicis de tècnica i una via a vista sense visualització prèvia. Posteriorment hem fet dos grups de quatre i hem muntat un simulacre de competició de bloc. Hem seguit amb el bloc, però en aquest cas amb el grup al complert. Aquest exercici ha servit per compartir aspectes tècnics i conèixer a tot el grup una mica més a fons. Tots estaven ja cansats però he proposat un prova més, i hem acabat amb una via al flash.” Els resultats de les proves d’accés es coneixeran el dia 22 de gener.

Durant la tarda, els actuals membres del CTEEC han realitzat una sèrie d’exercicis de reciclatge per comprovar el seu estat de forma abans de començar la temporada de competicions.

Fotografies / Ivan Torres

[table id=205 /]