FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim Farrero
Foto: Quim Farrero

Notícies - 23/10/2019

El campionat de Catalunya de Curses per Muntanya es decideix a la Trepitja Garrotxa

Garrotxa Curses per Muntanya

Cap de setmana competitiu a l’Alta Garrotxa. La Trepitja Garrtoxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, serà la cursa que decidirà els Campions de Catalunya de curses per muntanya per equips el diumenge 27 d’octubre. El dia abans, el dissabte 26, l’Ultra Trepitja Garrotxa serà l’encarregada de tancat la 8a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència i, per tant, decidir també els guanyadors d’aquesta Copa.

Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per equips

23 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell són els que hauran de superar els corredors que participin aquest diumenge 27 d’octubre al Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya per equips. Amb sortida a Oix, la cursa passarà també per Talaixà i Santa Bàrbara.

L’AE Matxacuca és l’equip que amb més força arriba a aquest esdeveniment i intentarà fer-se amb el títol per quart any consecutiu. L’entitat de Santa Cristina d’Aro va guanyar a la cursa de La Cameta Coixa, a Miravet, els campionats dels anys 2016 i 2017 i, el 2018, a la Taga 2040 Evo de Sant Joan de les Abadesses va emportar-se el seu tercer campionat.

L’Ultra Trepitja Garrotxa tanca la 8a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

El dissabte 26, començarà la prova reina de la Trepitja Garrotxa, l’Ultra Trail, que tancarà la 8a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència. Amb sortida i arribada a la població d’Oix, el recorregut de l’ultra permet conèixer la subcomarca de l’Alta Garrotxa en tots els seus límits. Els participants hauran de recórrer 84 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4.750 metres.

La Trepitja Garrotxa és un esdeveniment solidari. El CE d’Olot destinarà tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, qui treballa en projectes de recerca mèdica infantil.