FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/01/2018

David Prades i Clàudia Tremps guanyen la Copa Catalana de Curses Verticals d’Esquí de Muntanya

Esquí de muntanya

La CronoNúria, organitzada per la UE Vic, va clausurar la 12a copa catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0, el passat 21 de gener. La cursa va servir per decidir els guanyadors de la copa, que enguany ha vist reduïda la competició a dues proves a causa de la suspensió de la Crono Vallter per la falta de neu.

La meteorologia canviant d’aquest hivern ha fet que les dues curses verticals de la copa catalana s’hagin desenvolupat sota unes dures condicions. A la Crononiu, que va acollir el campionat de Catalunya de l’especialitat, els participants van córrer amb un fred intens, que va dificultar fins i tot la progressió en alguns trams de la pista olímpica, on van trobar seccions glaçades. A la CronoNúria, el vent i la pluja van ser protagonistes, i el traçat original de la cursa es va veure afectat. Malgrat tot això, la copa ha complert 12 edicions i han pujat al podi dos esquiadors que no ho havien fet fins ara.

David Prades i Clàudia Tremps guanyen la 12a edició de la copa catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0

David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà) i Clàudia Tremps (AE Vidabona) s’han proclamat guanyadors de la 12a edició de la copa catalana de curses verticals FGC Mountain Series 6.0. És el primer cop que els dos esquiadors guanyen la copa i succeeixen així als campions de l’anterior edició, Joan Reyné i Clàudia Sabata.

David Prades va sumar uns punts clau a la Crononiu, on va ser cinquè, i la victòria a la CronoNúria li ha donat el títol de guanyador de la copa. La segona posició ha estat per Pau Vilar (La Molina Club d’Esports) i la tercera per Lluís Cortadellas (AE Granollers).

Clàudia Tremps també va aconseguir una bona posició a la Crononiu, on va acabar sisena, i la primera plaça a la CronoNúria li ha donat el títol de primera classificada de la copa. La segona classificada ha estat Júlia Garriga (CE Madteam). La tercera plaça ha quedat deserta ja que cap altra esquiadora ha completat participat en les dues proves.