FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/11/2015

Canvi de lloc: l’Assemblea General Extraordinària de la FEEC, a l’Edifici del Sucre de Vic

L’Assemblea General Extraordinària de la FEEC, convocada per al dissabte 28 de novembre a Vic (Osona), té un nou emplaçament, i tindrà lloc a la sala Marià Vila d’Abadal, a l’edifici del Sucre (carrer de la Llotja, 9). La Federació convoca a totes les entitats i clubs federats en aquest nou emplaçament a les 9.30 hores en primera convocatòria, i a les 10 hores en segona.

Entre els punts més destacats, l’ordre del dia de l’Assemblea General Extraordinària de la FEEC inclou, l’aprovació del pla general d’actuació anual i el calendari esportiu oficial, així com l’exposició i aprovació, si s’escau, del pressupost per al proper exercici, i de la corresponent quota federativa per al 2016. Segons els Estatuts de la FEEC, les propostes de canvis en l’ordre del dia provisional i les propostes de les entitats han d’arribar a la FEEC per escrit abans del 13 de novembre.

Confirmacions i dinar posterior a l’Assemblea

La Unió Excursionista de Vic, entitat organitzadora de l’assemblea ha fet una prereserva a restaurant Can Pamplona per al dinar posterior. La persona representant de l’entitat a l’Assemblea està convidada al dinar, els acompanyants també s’hi poden quedar, el preu del cobert en aquest cas és de 20 euros. En qualsevol cas, cal confirmar l’assistència a l’Assemblea i reservar plaça per al dinar abans del 19 de novembre, al telèfon de la FEEC 934120777, o per correu electrònic, a: entitats@feec.cat.