Panticosa acollirà el I Congrés de Seguretat en Muntanya hivernal


Les instal·lacions del Centre Cultural de la Fajuala, a Panticosa (Osca), seran
l’escenari del I Congreso Nacional Pirineos Blancos de Seguretat en Muntanya Hivernal els propers 2, 3 i 4 de desembre del 2016.

L’esdeveniment comptarà amb un panell compost per prestigiosos experts en la matèria com: Alberto Ayora, Íñigo Ayllón, Sara Orgué, Francesc Carola, Iñigo Soteras, Fernando Romeo,Rocío Hurtado, o el creador de “Al Filo de lo Imposible”, Sebastián Álvaro. La FEEC serà present també en aquest congrés. El vicepresident de la Federació i encarregat de l’Àrea de seguretat, Lluís Simó, assistirà a les jornades.

El I Congreso de Seguretat en Muntanya Hivernal està organitzat per l’agència 2 & Medio Mitjans amb l’assessorament professional de PIN i Pirineus Blancs, Guies de Muntanya i Barrancs, i compta a més amb la col·laboració d’algunes de les principals marques del sector.

L’objectiu del I Congreso Nacional Pirineos Blancos de Seguretat en Muntanya Hivernal és: promoure la cultura de la seguretat en muntanya a diferents nivells, abastant des de l’esportista de base al professional: donar a conèixer els últims protocols de seguretat en
muntanya hivernal dels professionals més qualificats i reconeguts; fomentar costums
en el comportament dels esportistes en les activitats hivernals; millorar les
conductes i protocols de seguretat dels practicants d’esports d’hivern; i crear un fòrum anual d’experiències i coneixements sobre la seguretat hivernal.

Finalment, es presentarà la primera iniciativa privada a Espanya per crear l’Associació per a la Prevenció i Seguretat en Muntanya. Tot això englobat en la plataforma web de responsabilitat social corporativa de Pirineus Blancs.

Consulta aquí el programa del congrés

Comparteix aquesta notíciaShare on FacebookTweet about this on Twitter