La FEEC tanca divendres com a mostra de rebuig a la sentència


El passat dilluns 7 d’octubre el Tribunal Suprem feia pública la sentència sobre els líders socials i polítics catalans, amb la qual es demanaven 100 anys de presó repartits entre els nou empresonats. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, una vegada més, va referemar el seu posicionament en contra d’aquesta situació de clara injustícia.

Seguint amb aquesta línia de rebuig, la Federació ha decidit tancar divendres, com a conseqüència de la situació que està vivint actualment el país. Des de la FEEC, com a federació històrica quasi centenària i amb unes arrels catalanistes i democràtiques, sempre s’ha defensat el dret a decidir i la identitat cultural i nacional pròpia de Catalunya. L’excursionisme al nostre país cal recordar que ha anat lligat des dels seus inicis a la conservació de l’espai en què es desenvolupa i a la fusió entre la muntanya i la cultura catalana.

Divendres coincideix amb l’arribada de les cinc Marxes per la Llibertat, organitzades per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, que confluiran durant el migdia a Barcelona i que van començar dimecres des de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona.

Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu a feec@feec.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres el proper dilluns.