Estades de barrancs 2019

Aquest any les estades de Barrancs per a nois i noies de 18 a 25 anys es realitzaran els dies 7 i 8 de setembre el Ripollès més concretament al Farga, a sota mateix de Queralbs.

L’objectiu de les estades per a joves és el descobriment de l’activitat del descens de barrancs i la formació tècnica adient a les necessitats de cadascú. També es important que aprenguin a realitzar maniobres bàsiques de seguretat gaudint de l’activitat, respectant l’entorn i el medi. I treballant amb equip donant els valors de respecte i col·laboració entre els components de les estades.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits, aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Barrancs - Foto Òscar Màrquez

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 19 d’agost de 2019.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 75 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments aniran a càrrec dels participants, tant els d’anada i tornada com les aproximacions que es puguin fer durant les estades.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC, més endavant es concretarà dia i hora. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.
Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.