Estades de barrancs 2018

Els dies 8 i 9 de setembre es realitzaran les Estades de Barrancs per a nois i noies de 18 a 25 anys, als voltants del municipi d’Ainsa, a la comarca del Sobrarbe, Osca, amb l’objectiu d’introduir el món del barranquisme entre els joves federats.

Situada al Pirineu a prop del Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut, la zona escollida és coneguda per tots els amants dels esports de muntanya, ja sigui de la btt, l’escalada, l’alpinisme o el barranquisme. En el cas que ens ocupa, ofereix una gran varietat de barrancs, tant aquàtics com secs, i amb una afluència inferior que a zones properes, fa que sigui un lloc perfecte per a la formació i el desenvolupament de les estades.

L’objectiu principal de les estades és adquirir els coneixements suficients per progressar amb seguretat i autonomia per barrancs amb bon equipament, en època estival i amb un cabal d’aigua baix-normal, dotant als participants de recursos tècnics i de seguretat per superar qualsevol situació que es pugui donar en uns barrancs d’aquests tipus. Per assolir-los s’introduiran els continguts de manera pautada i progressiva per tal d’assegurar una bona assimilació dels conceptes.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 7 inscrits, aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC.

Barrancs - Foto Òscar Màrquez

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el dia 19 d’agost de 2018.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 75 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments aniran a càrrec dels participants, tant els d’anada i tornada com les aproximacions que es puguin fer durant les estades.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC, més endavant es concretarà dia i hora. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.
Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.

 

logo_estades_oktots_Página_5