FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: UME
Foto: UME

Agenda / Competició

Un tomb per l’Eramprunyà

Distància 24
Desnivell 750

Aquesta prova forma part de
Rodacamins 2019 - Circuit d'excursions en BTT

Baix Llobregat BTT

2 de juny 2019 - 09:00h - 13:00h

Gava

Plaça de J. M. Batista i Roca, 08850 Gavá, Barcelona

Preu Membres UME federats 5€ / Membres UME no federats 10€ / No soci/sòcia UME federats 15€ / No soci/sòcia UME no federats 20€

Entitats organitzadores

UNIÓ MUNTANYENCA ERAMPRUNYÀ

Contacte

936620124
umesecretaria@gmail.com

Us proposem participar en alguna de les dues rutes, la llarga, de 31 qms i uns 750 mts+ i la curta, de 16 qms i uns 400 mts+. Les dues són 100% ciclables, lògicament la llarga més pensada per ciclistes molt més preparats físicament i la segona per afeccionats menys entrenats.

Pedalejarem pels territoris de Gavà i Sant Climent de Llobregat, amb el compromís de no posar les nostres rodes damunt de cap centímetre d’asfalt de carreteres, per tant, us assegurem un traçat 100% de camins i corriols que us agradarà moltíssim.
Pedalejarem per una part del territori del Baix Llobregat quasi inèdit per a moltes persones, fins i tot de la mateixa comarca. El Baix Llobregat ens sona a tots a polígons industrials immensos, ciutats gegants per a tot arreu, sorolls de cotxes, d’avions…La nostra proposta no coneix res de tot això. Passarem per camins i corriols, travasserem boscos tancats, ombrivols, zones obagues, fosques, tancades, que ens transportaran a llocs inimaginables. Camps fruiters de la nostra zona, les nostres “vinyes”, com els cirerers de Sant Climent, o els ametllers escampats per tot arreu. Camins de terra vermella, corriols empedrats i alguns tobogans que faran les delícies dels afeccionats ciclistes.

Dins la nostra ruta tindrem un avituallament convenientment situat per reposar forces, amb líquids i fruites diverses, on no faltaran les cireres i un esmorzar/dinar, al final del recorregut característic de l’equip BTT, com sóm els ous ferrats amb pernil, salsitxes, llesques de pa amb tomàquet, begudes diverses, cafès… També oferirem als nostres visitants i participans un regal, record de la seva participació.

El preu de la inscripció es de 15 euros als no socis de la UME i de 5 euros als socis. Amb aquest preu, s’inclou la participació, un diploma acreditatiu d’haber-la acabat, un regal record d’aquesta jornada i l’esmorzar/dinar esmentat. Per a participar, tothom haurà de tenir la llicència feec c o treure’s la temporal d’aquesta federació.
No penjarem cintes de manera generalitzada. La senyalització es basarà amb senyals on veiem perill i la utilització de farina al terra, per tant, és imprescindible baixar-se el trac de la ruta i seguir-lo per GPS, tracs que penjarem oportunament.

Els participants portaran l’equipament corresponent i que serà obligatori per a tothom, com el casc, kid de reparació de punxades o averies de la bici, roba i calçat adhient, beguda i alguna cosa per menjar en cas de necesitat.

Es demana fermament no embrutar els camins, porteu sempre amb vosaltres les vostres deixalles ja que als punts d’avituallament les podreu buidar i sobretot, no entreu a les propietats privades.
No es tracta d’una cursa, hem preparat una sortida d’amics i amigues en bici, sense ànims competitius.

Les inscripcions començaran el pròxim dia 29 d’Abril, us informarem puntualment.

Per a més informació podeu trucar els dimecres i divendres, de 19,00 a 21,00 a secretaria de la nostra entitat, telf 936620124 o escriure a umesecretaria@gmail.com.

L’equip BTT de la UME us dona les gràcies per la vostra atenció i us animem a participar i gaudir amb nosaltres d’una jornada ciclista màgica.

TRACK DE LA LLARGA:
https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/rodacamins-2019-amb-waitpoints-35509893

TRACK DE LA CURTA:
https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/rodacamins-curta-35273248