FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

Pedraforca amb neu

Pedraforca amb neu

Al Pedra no li calen presentacions. Una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya. Quan es posa el vestit de blanc és encara més encisador.

Per pujar el cim hi ha dos camins “normals”, el que puja per “la tartera” i el que passa pel coll del Verdet. Aquest segon camí és un dels més freqüentats perquè permet per una ruta circular i, per tant, gaudir d’uns paisatges doblement espectaculars.

La proposta d’ascensió és seguir aquesta ruta del coll del verdet que presenta un tram de grimpada i que sumant al fet de la presència de la neu (i a vegades gel), afegeix ingredients tècnics que a alguns els tirarà enrere i a altres els donarà el punt de “picantet” que els agrada, ni massa fàcil ni massa difícil.

Farem servir la corda per a passar els trams delicats, així és que no patiu, el joc es fa amb la seguretat que sigui necessària.

Requisits:

No patir vertigen, ser capaç de fer 900 metres de desnivell i disposar d’unes botes hidròfugues que aguantin unes hores de contacte amb la neu. De la resta de materials ja en parlem, no us preocupeu.

Preu (inclou organització i guiatge)

Sòcies: 70 €

Sòcies “30”*: 65 €

Sòcies “60”*: 60 €

no sòcies: 80 €

* socis/es que sumen 30 o 60 dies d’activitat a Cordada

Altres despeses: (que es paguen “in situ”): transport, màxim uns 12 €.