FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

6a Festa de la Cançó de Muntanya

L’Agrupació Excursionista de Catalunya va ser l’organitzadora de la 5a festa de la cançó de Muntanya, el dia 7 de juny de 1970 a Castellterçol, pàtria de Prat de la Riba, de la trobada anual de corals excursionistes.

El cerimonial i el programa es desenvoluparen segons les pautes de les festes anteriors. Primerament es va fer la Missa dels Excursionistes i altres motets pel conjunt de corals, salutació a la població, visita a la casa del Prat de la Riba i concert de conjunt a la tarda en el parc municipal.

Hi participaren les corals: Cantaires de la UEC, mestre Aguado; Coral Núria, amb el mestre Vila (10 dies després de la 6a edició moria en accident de circulació); UE Sabadell del mestre Auladell; Cantaires Muntanyencs sota la direcció també del mestre Vila; AE Catalunya amb la direcció del mestre Castelló. Aquell any es va gaudir de la presència i interpretació de la Coral de Castellterçol, que es va convidar i va interpretar com a final de festa  la popular dansa autòctona de la població.