FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

46a Festa de la Cançó de Muntanya

L’Associació Excursionista d’Etnografia i Folklore de Barcelona va ser l’organitzadora de la 46a edició de la Festa de la Cançó de Muntanya, que tingué lloc el dia 30 de maig de 2010 al municipi de Sarral (Conca de Barberà).

A les 9’30 h es va fer el punt de reunió a la Cooperativa Vinícola de Sarral, al bell mig de la població on es va oferir un esmorzar als participants i es van lliurar les credencials corresponents. Posteriorment, es va donar un temps lliure on hi havia la possibilitat de fer una caminada d’uns 20 minuts que van aprofitar alguns dels participants. A l’ermita dels Sants Metges Cosme i Damià. Posteriorment, es va fer el retrobament a la parròquia de Santa Maria, i a  les 12 h  va començar la missa. Acabat l’ofici, davant de l’Ajuntament, es va fer la presentació de la Festa, amb un  intercanvi d’obsequis i interpretació conjunta de dues cançons. Aquesta Festa és una de les activitats culturals de l’àmbit excursionista més arrelades a la nostra terra i amb més continuïtat en el temps.

Després del dinar de germanor al pavelló poliesportiu, es va fer el concert a la Sala Recreativa de Sarral.  Amb el Cant dels Adéus es va donar per acabada la festa de la 46 edició.

Cartell de la 46a Festa de la Cançó de Muntanya