FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Agenda / Activitats

27a Festa de la Cançó de Muntanya

La Unió Excursionista de Sabadell va ser l’organitzadora de la 27a festa de la cançó de Muntanya i va tenir cura de la seva organització per encàrrec de la FEEC. El mateix any que l’entitat celebrava el seu 30 aniversari. Es va celebrar el dia 09 de juny de 1991 a Calaf.

A les 10h del matí es va fer la recepció dels grups als jardins del casal de Calaf i foren obsequiats amb coca i vi, ensems que els va ésser entregat el programa de la Festa, encapaçalat per una salutació del president i un resum de l’història de Calaf presentada per l’Ajuntament. En el programa hi havia un petit resum de les obres que es cantarien i també hi eren reproduïts els goigs de Santa Calamanda, filla i patrona de la vila. Posteriorment, es va oferir un petit assaig de totes les corals participants a la festa.

A les 12h del matí es va celebrar la tradicional Missa cantada per totes les corals; a la sortida  es va dur a terme la presentació oficial i seguit d’un dinar de germanor.

Les Corals participants foren les següents: Petits Cantaires Muntanyencs del Club Excursionista de Gràcia, amb el director Víctor Barbé. La Coral, coral convidada de Sant Martí de Sesgueioles amb la direcció de Teresa Escolà; Cantaires Muntanyencs del Club Excursionista de Gràcia sota la direcció de Víctor barbé; la Coral del CEC del centre Excursionista de Catalunya sota la direcció d’Eva Martínez; Els Cantaires de la UEC, de la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona sota la direcció del mestre Enric Aguado. La Coral Núria, de la Unió Excursionista de Catalunya de Gràcia amb Josep Vila amb capdavant, La Coral de la UES de la Unió Excursionista de Sabadell amb el director Joan Auladell, i la Coral Juvenil Santa Calamanda del casal de Calaf amb la directora Teresa Escolà.

A la tarda, es va fer el petit concert de cada coral, amb l’ interpretació de conjunt.

A les 19h es va donar per acabada la festa amb el Cant dels Adéus interpretat per tothom agafats de les mans en prova de germanor, va donar per acabada la 27a festa de la cançó de Muntanya.

Cartell de la 27a Festa de la Cançó de Muntanya