FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Josep Llusà
Foto: Josep Llusà

Agenda / Activitats

IV Jornades Nacionals de Senderisme

14 de maig 2022 - 10:00h / 15 de maig 2022

Can Trona

Passatge de Can Trona, 26, Joanetes

El Comitè Català de Senders de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitza, amb el suport de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i  el Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA) la quarta edició de les Jornades Nacionals de Senderisme. La cita serà el cap de setmana del 14 i 15 de maig a Can Trona (La Garrotxa), el Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas.

Durant tot el cap de setmana hi ha previstes activitats de diversa índole. La jornada de dissabte, que s’iniciarà a les 10.00 h amb una benvinguda de les autoritats municipals i federatives, estarà composta per una sèrie de tallers i ponències, les quals es desenvoluparan a l’auditori de Can Trona (Passatge de Can Trona, 26, Joanetes).

El mateix dissabte també es farà el tradicional dinar de germanor, al qual estan convidats tots els cuidadors/es de senders acreditats/es amb el carnet de cuidador/a actualitzat. Els acompanyants hauran d’abonar en el moment de la inscripció el preu d’aquest (25 €).

L’endemà diumenge a les 09.30 h es durà a terme una caminada per l’entorn de La Vall d’en Bas, resseguint part del GR® 2, el sender de gran recorregut que discorre pel terme municipal de la Vall d’en Bas. Adjunt a aquesta circular trobareu tota la informació sobre la caminada, a la fitxa de seguretat.

En definitiva, dos dies que seran una gran festa del senderisme i que serviran per mostrar la força d’un moviment que creix exponencialment.

Tots els interessats en participar en les jornades han de realitzar la seva inscripció al web de la FEEC abans del 6 de maig, indicant si són cuidadors de senders acreditats o acompanyants. L’aforament màxim de l’auditori és de 120 places i el restaurant pot acollir un màxim de 55 assistents. Es prioritzarà l’ordre d’inscripció, que és totalment gratuïta.

Possibilitat d’allotjament a La Vall d’en Bas.

Al web de turisme de La Vall d’en Bas podeu trobar totes possibilitats d’allotjaments i activitats lúdiques del municipi.