FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/04/2017

Xavier Sadurní, Elisabet Bertran i Ares Izard, guanyadors de la Copa FEEC-Ferrino per equips

Esquí de muntanya

La 33a Copa FEEC-Ferrino per equips ha comptat amb un total de quatre proves durant la temporada competitiva. La Traça Muga, va obrir la copa a l’Alt Urgell; va seguir la clàssica cursa UEC Bassiero; la 18a Poca Traça, a la Vall de Núria, va acollir a més el Campionat de Catalunya; i el 59è Ral·li del CEC va tancar la temporada el 8 d’abril. La participació ha estat més alta que en les anteriors edicions, amb més de mig miler d’esquiadors de muntanya seguint la copa.

Xavier Sadurní, Elisabet Bertran i Ares Izard guanyen la Copa FEEC-Ferrino per equips

Xavier Sadurní (Ski Club Camprodon) s’ha proclamat guanyador de la Copa FEEC-Ferrino per equips. Sadurní ha tingut suficient amb la puntuació en dues proves per fer-se amb la primera plaça de la general. A la Traça Muga Sadurní va aconseguir la victòria fent parella amb Alfons Gaston (UE Urgellenca), mentre que a la Poca Traça va fer-se amb el títol de campió de Catalunya i va sumar els punts que li donarien la victòria final. La segona plaça de la copa ha estat ex aequo per David Garcia i Xavier Guillaumes, ambdós de l’UE Sant Joan de les Abadesses.

En categoria femenina Elisabet Bertran (AE Matxacuca) i Ares Izard (CE Lleida) han compartit la primera plaça de la general de la copa. La segona plaça ha estat per Lourdes Martínez, i la tercera per Laura Balet (UE Sabadell).

Foto / Ivan Torres