FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/07/2023

Vols ser arrendatari o arrendatària de l’alberg excursionista de l’Albiol?

Baix Camp Excursionisme Refugis

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) cerca arrendatari o arrendatària per explotar l’alberg excursionista de l’Albiol “Josep Golorons”.

Després d’unes setmanes d’aturada del negoci degut a la renúncia dels anteriors arrendataris i d’unes millores que s’han fet en l’edifici, l’alberg ja està preparat per una reobertura immediata a partir del moment en que se signi el contracte amb el nou o nous arrendataris.

Situat en l’entorn natural de les Muntanyes de Prades, l’alberg es troba a l’entrada del poble de l’Albiol (Baix Camp). Es tracta d’un edifici format per una planta baixa, on hi ha la zona de bar, restaurant, zona de descans i dos lavabos. La cuina està completament equipada. En la primera planta hi ha les 8 habitacions que poden acollir fins a 46 persones i dos lavabos i dutxes grans comuns. En la planta baixa, connectat amb l’alberg, però amb una entrada independent, hi ha un habitatge pels responsables del refugi, compost per un menjador-sala d’estar, dues habitacions (una d’elles doble) i un lavabo complert. L’alberg també té una zona exterior amb una àmplia terrassa i una sala polivalent adjunta ideal per impartir qualsevol tipus de formació i/o conferència, amb equip de projecció inclòs.

Per obtenir qualsevol mena de detall o resoldre possibles dubtes tots els interessants es poden posar en contacte amb l’àrea de refugis de la FEEC (refugis@feec.cat) o trucar al 93 412 07 77.

Més detalls a l’anunci.