FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/10/2014

Vídeo del Ral·li Arc’Teryx d’escalada a Terradets realitzat pel Club Alpí Virtual

Escalada esportiva

El Club Alpí Virtual ha editat un vídeo de la cinquena edició del Ral·li Arc’teryx d’Escalada de Terradets disputat el passat dissabte, 20 de setembre. Aquest ral·li, que forma part del campionat de la FEDME i compta amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, es conegut per la participació de cordades d’arreu de l’Estat i internacional en una competició de 12 hores d’escalda al congost de Terradets.

Aquesta edició va destacar pel gran ventall d’edats dels participants, dels 18 anys d’uns dels guanyadors, fins als 62 anys de l’escalador valencià Miguel Díez. En el lliurament de premis van assistir: el president de la FEEC, Jordi Merino; el president de la FEDME, Joan Garrigós; i el diputat Xavier Pont, en representació de la Diputació de Lleida.

El vídeo, de més de 18 minuts de durada, amb espectaculars imatges d’escalda, també recull l’homenatge que es va fer als primers escaladors del congost de Terradets. La via homenatjada  aquest any va ser la “Vidal-Farreny”, amb la presència d’en Jordi Vidal, un dels aperturistes de la via.