FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/04/2018

Verasat nova col·laboradora de la FEEC

Alpinisme Societat

L’empresa catalana de comunicació per satèl·lit Verasat Global, s’ha convertit en nova col·laboradora de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. 

Aquesta mateixa setmana s’ha formalitzat el conveni entre Verasat i la FEEC que ha de servir a partir d’ara per fer visible la reciprocitat entre la federació i els serveis que dona Verasat. L’acord l’han signat el president de la FEEC, Jordi Merino, i Eduard Cortés, com a representant de Verasat Global SL.

Per aquest motiu s’oferirà a partir d’ara la possibilitat a totes les entitats de poder llogar material de comunicació per satèl·lit amb els nous avantatges que ofereix Verasat. En cas que alguna entitat o algun federat volgués adquirir els aparells, gaudiria d’un 5% de descompte en aquesta compra.

Verasat Global entra a partir d’ara a formar part de les empreses que col·laboren amb la FEEC i per tant tindrà una presència important en els diferents mitjans de comunicació de la federació.

Què és Verasat?

Verasat Global S.L és una companyia de serveis especialitzada en comunicacions via satèl·lit situada a Barcelona, amb l’objectiu de proporcionar a empreses i professionals la venda d’equips i solucions per satèl·lit a través de la botiga www.verasatglobal.com

El grup opera a través de les marques comercials Verasat i Satway® sent distribuïdors oficials de productes i serveis d’Inmarsat ™, Iridium ™ i Thuraya ™.

Els aparells de comunicació per satèl·lit s’utilitzen principalment entre empresaris de viatges de negocis, aventurers, usuaris en períodes d’oci, expedicions de muntanya, mariners, pilots, escaladors, esquiadors i també professionals que treballen en altres sectors com són l’ajuda humanitària / catàstrofes, transport marítim i aeri.