FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Un centenar d’esportistes, a la Trobada d’Intercentres de Curses per Muntanya a Ripoll | FEEC

Notícies - 17/07/2014

Un centenar d’esportistes, a la Trobada d’Intercentres de Curses per Muntanya a Ripoll

El Centre de Tecnificació Esportiva l’Avellaneda de Ripoll acull la Trobada d’Intercentres de Curses per Muntanya aquest cap de setmana del 19 i 20 de juliol. La iniciativa, impulsada per tercera edició consecutiva per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu dinamitzar l’especialitat de les curses per muntanya en l’àmbit de la tecnifiació esportiva en edats de categories cadet i juvenil.

Els esportistes del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya de la FEEC hi assistiran, amb la representació del director tècnic, Marcial Aleman. A més, en aquesta ocasió, la Federació Espanyola d’Esports per Muntanya i Escalada (FEDME) també se suma a l’esdeveniment per aportar esportistes de la resta de l’Estat. En total, s’espera la participació d’un centenar persones, uns seixanta corredors i una quarantena de tècnics esportius.

El divendres es farà un sopar conjunt a l’hotel on s’allotjaran els participants i dissabte es farà treball tècnic i físic al Centre de Tecnificació Esportiva l’Avellaneda, preparació física i una xerrada sobre hidratació i nutrició, a càrrer del doctor Xavier Sant. El diumenge, abans de tornar, els participants aniran fins a Queralbs on faran activitat esportiva a la zona de l’Olla de Núria.