FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/02/2023

Tret de sortida a la temporada de marxes infantils

Excursionisme Entitats Excursionisme

El mes de març acostuma a ser un mes de contrastos fent bona la dita de “març, marsot, mata a la vella i a la jove, si pot”. Un mes on olorem la primavera però on encara l’hivern vol dir la seva última paraula. El març però també és un mes de començar a sentir l’estiu i les ganes de recuperar les caminades i més concretament les caminades infantils.

Les dues primeres marxes del calendari de Marxes infantils, se celebraran el pròxim 12 de març, amb la 61a Marxa Excursionista Infantil de Regularitat, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell, i la 1a Marxa infantil i juvenil de regularitat i orientació per descripció, organitzada per l’Agrupació Excursionista Talaia.

Aquestes dues marxes donaran el tret de sortida a la temporada i al calendari de marxes infantils que es va crear l’any 2021 des de la vocalia d’Infància, Joventut i Famílies, que encapçala Marta Anglès. Un calendari que tindrà sis marxes infantils repartides per bona part del territori.

Després de les dues primeres cites el 21 de maig, tindrem la MIR’22 (Marxa Infantil de Regularitat) del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines. Amb l’estiu com a període de descans, al mes d’octubre, tindran lloc les tres últimes caminades. El dia 1 la 62a Marxa Infantil de Regularitat de Castellar del Vallès, del Centre Excursionista de Castellar del Vallès; el dia 8 la 64a Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat del Club Muntanyenc Sant Cugat; i finalment tancarà el calendari la 51a Marxa Infantil de Regularitat del Centre Excursionista de Rubí el dia 22.