FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/05/2016

Tortosa acull la segona prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat

Escalada esportiva Escalada

La Copa Catalana d’Escalada de Dificultat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) arriba a Tortosa, el dia 21 de maig. La Unió Excursionista Tortosa organitza una prova, la segona de la copa, que ja s’ha convertit en una clàssica del calendari de competicions català.

Els guanyadors de la primera prova, a Vic, intentaran revalidar els resultats per seguir sumant punts a la classificació general de la copa catalana. Com és habitual, durant el matí, a partir de les 9 hores, es disputaran les classificatòries i finals de les categories sub12 i sub15, i a la tarda, a partir de les 15 hores, les classificatòries i finals de les categories sub18, absoluta i veterans.

Les inscripcions per la prova esta obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC. La prova només està oberta a federats. Cal estar en possessió de la llicència federativa de l’any en curs i presentar-la físicament el dia de la prova. No és possible participar amb llicències temporals expedides per la FEEC, FEDME o altres federacions.

La 26a edició de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat de la FEEC finalitzarà al rocòdrom La Bauma, a Vilfranca del Penedès, el dia 17 de setembre. Aquest prova acollirà també el Campionat de Catalunya de l’especialitat d’enguany.

[table id=193 /]