FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/11/2014

Tortosa acull el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat i en Bloc el proper dissabte

Escalada esportiva

La ciutat de Tortosa, al Baix Ebre, acull el Campionat de Catalunya d’Escalada Esportiva el dissabte 8 de novembre. La prova, organitzada per la Unió Excursionista de Catalunya de Tortosa, està inclosa dins el calendari de competicions d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

cartell_escalada_esportiva_calendari_2014

La UEC de Tortosa convoca els participants a les 8 hores del matí per rebre els escaladors de les categories que competiran primer: Sub18, veterans i absoluts en escalada en bloc, i sub12, sub15 i veter ans en escalada de dificultat. A les 8.45 hores es farà una reunió tècnica amb els participants, i a les 9 hores començaran les classificatòries, per fer la final al migdia.

Després es rebran els participants de bloc en les categories sub12, sub15 i veterans, i les categories sub18, veterans i absoluts en dificultat, que competiran a les 15 hores.

Campionat de Catalunya i les copes catalanes d’escalada de Dificultat i en Bloc

Al vespre, per finalitzar la jornada, s’entregaran els premis del Campionat de Catalunya disputat a Tortosa. En el mateix acte, però, també s’entregaran les medalles als tres primers classificats de cada categoria de les copes catalanes d’Escalada de Dificultat i d’Escalada en Bloc.