FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Roger Mestres
Foto: Roger Mestres

Notícies - 29/09/2022

Torredembarra acollirà el Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail

Tarragonès Marxa aquàtica

El pròxim 9 d’octubre Torredembarra (Tarragonès) acollirà el 2n Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail que estarà organitzat pel Club Excursionista Arítjol amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. La prova es desenvoluparà davant de l’Oficina del Patronat de Turisme de Torredembarra.

Aquest esport combina dues disciplines esportives: les curses per muntanya i la marxa aquàtica. El primer campionat es va desenvolupar a Salou el passat 2021 i va estar organitzat pel Club Excursionista Salouenc. Alícia Domingo (CE Aritjol) i Oriol Ferré (CE Aritjol)  van ser els primers campions de Catalunya d’aquesta nova disciplina.

El Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail constarà de dues curses, entre les quals els participants podran escollir la que s’adapti millor a les seves condicions físiques: una cursa de poc menys de 4 km i una altra d’uns 7km. Cada esportista només podrà participar en una de les curses.

Programa del Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail

El Campionat de Catalunya d’Aqua Beach Trail seguirà els següents horaris, els quals podran variar segons el nombre d’inscrits a cada competició:

8:30 h – 9:15 h: Recepció i entrega de dorsals
9:15 h – 9:25 h: Escalfament.
9:30 h: Sortida de la cursa de 7,3 km.
9:45 h: Sortida de la cursa de 3,9 km.
11:30 h: Finalització de les curses i cerimònia d’entrega de medalles.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del gestor d’inscripcions de la FEEC fins el divendres 7 d’octubre a les 12 h o fins a completar la quota de places disponibles.