FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/12/2014

Ternua patrocina la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de la FEEC

Escalada esportiva

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha signat un conveni de col·laboració amb Ternua per al patrocini de la Selecció Catalana i el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva. En l’acte de signatura del conveni, que ha tingut lloc a la seu de la Federació el passat 2 de desembre, hi han participat el president de la FEEC, Jordi Merino; i el director de Comunicació de Ternua, Rikardo Idiakez.

Ternua és una marca registrada d’Import Arrasate, SA, empresa nascuda el 1994, especialitzada en roba tècnica, innovadora i funcional, capaç d’adaptar-se a les condicions de treball i climatològiques més adverses, i que compta amb una línia específica per a la pràctica de l’escalada esportiva.

Mitjançant aquest conveni, la prestigiosa marca basca, amb seu a Arrasate-Mondragón, Gipuzkoa, donarà suport tant a la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva com al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya durant la propera temporada 2015. Els esportistes catalans portaran l’equipació oficial personalitzada i fabricada per Ternua en totes les competicions de la temporada, tant a nivell nacional, com estatal i internacional. Aquesta equipació serà presentada a l’inici de la temporada.